Die gebitsprothese heb je nu eenmaal

maar met de zachte NOVUS prothese merk je dat nauwelijks

Het aantal mensen met een gedeeltelijke of volledige prothese neemt af. Dat is te danken aan een verbeterde mondzorg en de opkomst van alternatieven zoals implantaten, kronen en bruggen.

NOVUS

Toch zijn er nog steeds veel mensen met een gebitsprothese. Een aanzienlijk deel van hen is (relatief) jong. Misschien heb jij net als veel van hen problemen met praten, lachen en eten. Heb je pijn door de harde randen, ‘gedoe’ met kleefpasta of voel je je onzeker. Enne… zoenen met een klapperend gebit vind je waarschijnlijk ook niet zo sexy.

Onze mening? Als je dan toch een prothese hebt, maak er dan het beste van. En dat doen wij. Met de zachte NOVUS prothese. Die zit comfortabel, omdat we gebruikmaken van veerkrachtig materiaal, dat uitvoerig getest is, lang meegaat en simpel te reinigen is. Ook niet onbelangrijk: de prothese wordt door je verzekering vergoed.

Kies je voor comfort, dan kies je voor NOVUS.

Door NOVUS gaat er een wereld voor me open

Ik heb altijd al een slecht gebit gehad. Na jarenlang proberen te redden wat er te redden valt heb ik uiteindelijk toch voor een prothese gekozen. Op een afstandje zag mijn gebit er toen prima uit, maar de problemen verdwenen niet. Ze werden alleen anders.

Ik was me namelijk altijd bewust van mijn prothese. Of het nu bij sollicitatiegesprekken, sporten of bij een date was: ik voelde me in al die situaties ongemakkelijk. Was altijd bang dat mensen het zouden zien of dat de prothese niet vast zou blijven zitten. Dat zou inderdaad een leuke blooper zijn, behalve als jíj degene bent die het overkomt. En dus ging ik sociale situaties vermijden.

Mijn nieuwe prothese zit als gegoten

Een vriendin wees me op de zachte prothese van NOVUS en ik heb direct een afspraak gemaakt. Vanaf het moment dat mijn prothese klaar was, ging er een wereld voor me open. Hij voelt natuurlijk, hecht goed (zodat kleefpasta niet meer nodig is) en zit als gegoten.

Wat dat voor mij betekent? Ik heb me weer ingeschreven op een datingsite, ben weer terug bij mijn volleybalclub en ik kan weer lekker lachen. Zonder hand voor mijn mond.

Zeker niet duur

★★★★★
Geweldig gebit! Zit lekker en is zeker niet duur
- Bettie Kranenburg

Zo mooi!

★★★★★
Zo mooi!
- Barbara van de Heerik

Prachtig

★★★★★
Prachtig!!!
- Anja Vuijk

Snel, goed en betrouwbaar

★★★★★
Ik raad Novus aan. Snel, goed en betrouwbaar. Een dikke vette 10
- Leslie Ronald

Hoef niet meer te plakken

★★★★★
Het is super en ik hoef niet meer te plakken!
- Paul Strik

Goede service

★★★★★
Hartelijk bedankt voor de goede behandelingen en goede service. Jullie houden de klanten goed op de hoogte!
- Wilbert Djaoen

De voordelen van je NOVUS gebitsprothese

De NOVUS prothese is gemaakt van een stevig, veerkrachtig en niet poreus materiaal, dat de volgende voordelen heeft:

  • De prothese zit stevig vast, doordat het materiaal zich ‘vast zuigt’. Kleefmiddelen zijn daarom vrijwel altijd overbodig.
  • De prothese is uiterst comfortabel.
  • Het ziet er natuurlijk uit. De prothese sluit goed op het tandvlees aan: je ziet geen overgangsranden.
  • Je kunt er prima mee kauwen. Het materiaal past zich goed aan het tandvlees aan en het zachte materiaal werkt als een soort ‘schokdemper’.
  • Je houdt het gemakkelijk schoon. Het materiaal is niet poreus. Dat wil zeggen dat het geen vuil opneemt. Daarnaast is de prothese ook bestand tegen bacterie- en schimmelgroei.
  • De prothese is voor bijna iedereen geschikt. Zowel bij een volledige of gedeeltelijke prothese en ook als je bijvoorbeeld implantaten, kronen of bruggen hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om je huidige prothese aan te passen.
  • Novus®-protheses kosten net zoveel als conventionele harde protheses en worden voor 75% door de zorgverzekeraar vergoedt vanuit de basisverzekering. De eigen bijdrage is afhankelijk van welke verzekering je hebt en kan variëren tussen € 150,- en € 180,- euro per kaak. Indien je een aanvullende tandartsverzekering hebt, hoef je meestal geen eigen bijdrage te betalen. De behandelaar kan je bij de gratis intake exact aangeven of er sprake is van een eigen bijdrage en zo ja hoe hoog deze uitvalt.

Maak direct een afspraak voor een gratis intake

waarin onze behandelaar jouw persoonlijke situatie kan beoordelen.

    Uw persoonsgegevens worden door ons veilig behandeld